PodcastDu kan også lytte til VENT. Find os på iTunes eller vælg direkte herunder om du vil have Caspar Eric, Sarah Hjort eller Denis Rivin med på din kunstudflugt. Podcasten er produceret af Emil Nørlund.Sara Hjort

Moder-skab og skaber-trang i pandemiDenne VENT-episode er en gåtur med skuespillerinden og instruktøren Sara Hjort, som blev mor til Selma, lige da pandemien lukkede landet ned. Det blev det til en snak om at blive til nogen, før man kan blive til noget, at spille teater uden publikum samt et uhyggeligt møde med en blodig hue. Men selvfølgelig også det at blive mor midt i en skuespilkarriere - midt i en pandemi.

︎︎︎Lyt til Sara Hjort her 


My Buemann

Tvilling i lockdownDenne VENT-gåtur er med art director og illustrator, My Buemann, der også er en de to initativtagere til Vent-kunstfestivalen. I stjernetegn er My tvilling, og hvis man tror på sådan, så er en tvillings karaktertræk at man er livlig, åbenmundet og meget social. Tvillingen har derfor brug for stor kontakt til andre mennesker. Og det kan være noget af en udfordring, når der både er lockdown - og man er i karantæne.

Lyt til My Buemann her ︎︎︎


Denis Rivin

Corona PositivHar corona-pandemien ført til noget positivt? Det spørgsmål er udgangspunktet for en gåtur med den kritiske fremtidsoptimist Denis Rivin, der arbejder med at formidle menneskehedens positive fremskridt. 

︎︎︎Lyt til Denis Rivin her
URBAN KUNSTUDSTILLING
17.04.21 - 02.05.21